Met een zoekmachine optimalisatie wordt je website beter gevonden

Een zoekmachine vriendelijke website met een responsive design

Verhoog je vindbaarheid

Met zoekmachine optimalisatie wordt de vindbaarheid van jouw website verbeterd in de zoekmachines. Om meer bezoekers naar jouw website te trekken kunnen wij je website optimaliseren op bepaalde zoektermen die bij de relevantie van de website passen. Wil jij ook een website laten maken die goed gevonden wordt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Met een zoekwoorden onderzoek wordt gekeken welke zoekwoorden interessant voor jouw zijn. We kijken hier na de relevantie, volume en concurrentie op dat zoekwoord.

SEO teksten

SEO teksten

Wij optimaliseren de teksten van jouw website aan de hand van het zoekwoorden onderzoek. En wij optimaliseren de website aan een lijst met criteria.

Google tools

Linkbuilding

Met linkbuilding gaan wij kwalitatieve backlinks bouwen van relevante websites naar jouw website toe zodat je meer autoriteit krijgt en beter gaat ranken.

Lokale SEO

Lokale SEO is het proces van het optimaliseren van jouw website, zodat je een hogere lokale zoek ranking kunt krijgen. Als je lokaal actief bent met je bedrijf dan is lokale SEO een goede manier om een betere ranking te krijgen. Wij doen hiervoor het volgende:

  • Opzetten Google Mijn bedrijf pagina.
  • We voegen gestructueerde data toe aan de bedrijfsgegevens.
  • We geven tips over reviews.
  • Optimaliseren van de zoekmachine snippets.

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen

Pin It on Pinterest

Share This