Verhoog je vindbaarheid met zoekmachine optimalisatie

Wij leveren professionele SEO diensten

Wordt beter gevonden

Met zoekmachine optimalisatie wordt de vindbaarheid van jouw website verbeterd in de zoekmachines. Om meer bezoekers naar jouw website te trekken kunnen wij je website optimaliseren op bepaalde zoektermen die bij de relevantie van de website passen. Wil jij ook een website laten maken die goed gevonden wordt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wat is SEO?

Zoekmachines zoals Google helpen mensen met het vinden waar zij naar opzoek zijn. SEO is het proces om je website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Dit doen we door het bouwen van links op andere websites naar jouw website toe. En door het gebruik van relevante zoekwoorden waar mensen naar opzoek zijn.

Hoe werkt SEO?

De resultaten van de zoekmachines worden bepaald door onder ander de kwaliteit van de inkomende links die naar een website verwijzen. Hoe meer links je hebt hoe hoger je gaat ranken. Als je een grotere online aanwezigheid wilt hebben dan is het bouwen van links cruciaal voor je succes.

Lokale SEO

Lokale zoekmachine optimalisatie is erg belangrijk voor het succes van je bedrijf met name als je lokaal actief bent. Lokale SEO is anders dan gewone SEO. Lokale SEO is gericht op een specifieke plaats of regio. onze lokale SEO werkwijze gaat als volgt:

  • Google My Business vermelding
  • Website optimaliseren voor lokale vindbaarheid
  • Structured data plaatsen (schema.org)
  • Citaties bouwen

Het werkt als volgt

Op de afbeelding hiernaast zie je dat ons bedrijf “Twopixels” in de lokale resultaten op de 1e plaats staat op de zoekterm “webdesign”. Dus als iemand “webdesign” invoert in de omgeving van Boekel (dit is waar Twopixels is gevestigd) dan kom je ons als eerste tegen.

Onder de lokale resultaten zie je ons nog een keer voorkomen. Dit zijn de natuurlijke resultaten van Google. Dus wij komen 2x voor op de eerste pagina van Google op de zoekterm webdesign.

Heb je een vraag over SEO?

Lokale seo lijst
Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Met een zoekwoorden onderzoek wordt gekeken welke zoekwoorden interessant voor jouw zijn. We kijken hier na de relevantie, volume en concurrentie op dat zoekwoord.

SEO teksten

SEO teksten

Wij optimaliseren de teksten van jouw website aan de hand van het zoekwoorden onderzoek. En wij optimaliseren de website aan een lijst met criteria.

Google tools

Linkbuilding

Met linkbuilding gaan wij kwalitatieve backlinks bouwen van relevante websites naar jouw website toe zodat je meer autoriteit krijgt en beter gaat ranken.

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Pin It on Pinterest

Share This