WordPress CMS beheersysteem

Met zijn krachtige back-end, gebruiksvriendelijke interface en de vele beschikbare middelen, is er geen betere keus!

Wordpress CMS beheersysteem

CMS staat voor content management systeem. Een website laten maken met een CMS systeem dan is het eenvoudige om je website zelf te beheren. Er zijn vele CMS systemen beschikbaar maar in onze ogen is WordPress CMS het beste beheersysteem. Waarom vraag je misschien af? Hieronder 5 redenen waarom wij voor WordPress kiezen.

WordPress is het populairste CMS systeem ter wereld

WordPress is het meeste gebruikte CMS platform ter wereld, meer dan 73 miljoen websites draaien op WordPress. Waarvan 55% in de top 1 miljoen.

Wordpress CMS marktaandeel
Wordpress gemakkelijke page builder

Makkelijk te gebruiken

Het is erg eenvoudig om teksten of afbeeldingen aan te passen in WordPress, als je met een tekstverwerker zoals Microsoft Word overweg kunt dan kun je ook je teksten en afbeeldingen van de website aanpassen.

Heel veel uitbreidingsmogelijkheden

Je kunt je WordPress website eenvoudig uitbreiden met extra functionaliteiten. De uitbreidingen in WordPress worden plugins genoemd, en er zijn duizenden plugins voor WordPress beschikbaar. Wil je een fotogalerij, social sharing iconen of een email opt-in om maar een aantal te noemen dan is dit geen enkel probleem.

Wordpress plugins
Goede SEO met WordPress

WordPress en Google zijn vrienden

Websites die gemaakt zijn met WordPress worden goed geïndexeerd door Google. Dit komt omdat de code van WordPress goed geschreven is waardoor Google deze makkelijk kan crawlen (doorzoeken). Met nog een extra plugin kan elke pagina goed geoptimaliseerd worden op bepaalde zoektermen.

Ontzettend flexibel

De designs die wij maken in WordPress zijn ongelooflijk flexibel en bijna alles is aan te passen naar de wensen en eisen van de klant. Heb je een website nodig met 5 of met 1000 pagina’s dan is dit geen probleem voor WordPress.

Vele designs beschikbaar voor WordPress

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Pin It on Pinterest

Share This