Website pakketten

Professionele website pakketten

Wij nemen uw zorgen uit handen

Op zoek naar een goed vindbare website die online leads genereert? Wij hebben al honderden websites gebouwd voor klanten net als jij. Bekijk eens onze website pakketten hieronder. Kies een pakket die je interesseert, en lees meer hier over!

Starter pakket

Het starter pakket is ideaal als je op een beperkt budget zit. Met dit pakket krijg je een website met een responsive design en een eigen beheersysteem. Je kunt kiezen uit één van onze unieke designs welke in jouw huisstijl wordt gemaakt.

Plus pakket

Met het plus pakket krijg je een website met één van onze designs welke vervolgens aangepast wordt aan jouw wensen. Functionaliteiten als social sharing, nieuwsbrief inschrijvingen, offerte aanvragen en nog veel meer zitten allemaal inbegrepen. Daarnaast krijgt je website een zoekmachine optimalisatie. Dit houd in dat we de website optimaliseren op bepaalde zoekwoorden zodat je hierop beter gevonden wordt in Google.

Pro pakket

Met het pro pakket krijg je net zoals het plus pakket alle belangrijke functionaliteiten die je nodig hebt. En naast de zoekmachine optimalisatie gaan we ook elke maand links bouwen naar je website toe. Dit zorgt ervoor dat je echt goed gaat ranken in Google. En dus zul je ook meer klanten aan gaan trekken voor je bedrijf. Dit pakket is heel goed voor lokale bedrijven.

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Pin It on Pinterest

Share This