Website laten maken coachingbureau

Een professionele website die goed gevonden wordt.

Wil jij een website laten maken voor een coachingbureau? Dan ben je bij webdesign bureau Twopixels aan het juiste adres. Wij helpen ondernemers om hun bedrijf representatief te tonen op het internet. Wij kunnen jouw helpen om voor je coachings- bedrijf een website te maken met een responsive design en die goed gevonden wordt in Google. Wij maken gebruik van WordPress beheersysteem en hiermee ben je in staat om je eigen website te onderhouden.

Professionele website

Het is belangrijk dat de bezoekers van jouw website een zo goed mogelijke eerste indruk krijgen van jouw onderneming. Internet is vaak de eerste plek waar men zoekt als men iets wil weten over een bedrijf. Dit betekent dat jouw website het eerste contact moment is met een (potentiële) klant. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft, en daarnaast duidelijk en goed in gebruik is. Wij kunnen je hierbij helpen.

website laten maken coachingbureau
Wordpress gemakkelijke page builder

Makkelijk te gebruiken

Met de handige page builder die wij gebruiken is het heel erg eenvoudig om zelf teksten en afbeeldingen aan te passen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alles aan ons over te laten.

Website laten maken coachingbureau

Heel veel functies

De website is volop uit te breiden met extra functies wat je maar nodig hebt. Wil je dat je bezoekers zich kunnen inschrijven voor een nieuwsbrief of wil je een slider op je website hebben? Dit is geen enkel probleem wij kunnen dit allemaal voor je maken.

Wordpress plugins
Goede SEO met WordPress

WordPress en Google zijn vrienden

Websites die gemaakt zijn met WordPress worden goed geïndexeerd door Google. Dit komt omdat de code van WordPress goed geschreven is waardoor Google deze makkelijk kan crawlen (doorzoeken). Met nog een extra plugin kan elke pagina goed geoptimaliseerd worden op bepaalde zoektermen.

Naast een website voor een coachingsbureau maken wij websites voor alle branches zoals onder andere therapeuten en fotografen.

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Pin It on Pinterest

Share This