Professionele website?

Met onze websites krijg je een responsive webdesign en die hoog scoort in Google.

Wat kun je verwachten?

Een professionele website + goed vindbaar in Google

Alles wordt tegenwoordig via een desktop, tablet of mobiele telefoon opgezocht. En hiervoor wordt de grootste zoekmachine gebruikt namelijk Google! Jouw klanten, die jou vroeger opzochten in een telefoonboek, maken nu gebruik van Google en social media. Het is daarom belangrijker dan ooit om een sterke online aanwezigheid te hebben. Naast een nieuwe moderne website wordt deze ook geoptimaliseerd op bepaalde zoektermen zodat je hiermee hoog scoort in Google.

Mobiel

Een webdesign dat bij jouw past

Een website van Twopixels heeft alle tools en functionaliteiten van een moderne website. Naast een responsive design (dit houd in dat de website zich aanpast op mobiel en tablet)  scoort deze ook hoog in Google. Social media zoals Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest worden in de website geïntegreerd.

 

Responsive design

Social media

U

Goed gevonden

b

Blog

l

Zoektermen onderzoek

Wordpress

l

Eigen huisstijl

h

Formulieren

Eigen beheersysteem

Projecten galerij

Uniek webdesign + Hoger in Google = Meer klanten

Hoog in Google

Wij kunnen je website optimaliseren voor Google zodat deze op bepaalde zoektermen hoog scoort. Bijvoorbeeld je hebt een hoveniersbedrijf in Amsterdam en als een potentiële klant uit de omgeving Amsterdam een nieuwe tuin wilt laten aanleggen dan is de kans groot dat deze eerst informatie gaat opzoeken via Google. Hij typt in Google de zoekterm “hovenier amsterdam” of “hoveniersbedrijf amsterdam” in. Als jouw website dan in de resultaten voorkomt is de kans groot dat hij hierop klikt en de website bezoekt. Dit is wat een website van Twopixels tot een succes maakt.

Jouw website komt zowel bij de lokale resultaten (zoals in de afbeelding hiernaast onder het kaartje) als bij de natuurlijke zoekresultaten. Daarnaast krijg je ook de 5 sterren beoordeling in je snippet. Hierdoor wordt er meer geklikt op jouw zoekresultaat.

Stel eens voor dat jouw website 2 keer voorkomt in de resultaten van de 1e pagina met super relevante zoekwoorden!

Lokale resultaten

Laat ons jouw helpen voor meer online succes

Social media

Social media: je kunt er niet meer omheen

Social media is tegenwoordig zo belangrijk dat je deze pagina’s moet hebben. Ook Google kijkt hierna en als je niet actief bent op social media dan zal het ook lastiger zijn om je website te ranken. Wij kunnen al je social media pagina’s maken en koppelen zoals o.a. Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je content makkelijk gedeeld kan worden met social sharing iconen.

Semantische web

Een van de meest onderschatte (of gewoon onbekende) wapens om online content beter onder de aandacht te brengen is gebruikmaken van het semantische web. Wij voegen microdata van Schema.org toe aan je website. Door dit te doen helpen we de zoekmachines beter te begrijpen waar een webpagina over gaat en ben je beter zichtbaar in de zoekresultaten. Dit is een techniek wat bijna nog niet gebruikt wordt in de hedendaagse websites en hiermee krijgt je website een enorme boost.

Semantische web
Call to action

Call to actions

Call to actions zijn opvallende knoppen op je website die jouw bezoekers aanzet om er op te klikken en een handeling te verrichten zoals een pdf downloaden een offerte formulier in te vullen of voor een email opt-in. Wij verspreiden deze call to actions door je website heen.

Linkbuilding

Linkbuilding is het verkrijgen van “backlinks” van andere relevante websites naar jouw website toe. Hoe meer relevante links je krijgt van andere websites des te meer ziet Google jouw als een belangrijke autoritaire website. En hierdoor ga je hoger ranken in Google.

 

Linkbuilding
on page seo

SEO landingspagina

Onze tekstschrijver schrijft een SEO landingspagina voor je website met een relevant zoekwoord. Deze pagina gaan wij helemaal optimaliseren voor Google en zorgen we ervoor dat deze zo hoog als mogelijk in de zoekresultaten komt. Dit doen we door relevante content op deze pagina te plaatsen en door onder andere de titel, meta gegevens, URL en afbeeldingen te optimaliseren.

Linkbuilding + Social signals + Schema.org =
Knallen in Google!

Stappenplan

Stap 1

Kennismaking

 1. In een eerste gesprek worden jouw wensen voor je website besproken. Ik leg het een en ander uit over zoekmachine optimalisatie en hoe dit aangepakt gaat worden om jou zo hoog mogelijk in Google te krijgen. Ik geef je advies voor de teksten, afbeeldingen en structuur van de website.
 2. Na akkoord op de offerte ga ik aan de slag met je website.

Stap 2

Bouw website

 1. Na dat alle teksten en afbeeldingen ontvangen zijn begin ik met de bouw van de website. Ik maak een eerste opzet van de website en laat deze vervolgens aan je zien. Als deze 100% in orde is maak ik de hele website af.
 2. Nu worden de pagina’s van je website geoptimaliseerd voor jouw zoekwoorden.
 3. Er wordt semantische code aan de website toegevoegd om aan Google aan te geven waar deze website over gaat.

Stap 3

Linkbuilding

 1. We beginnen met het opzetten van de social media pagina’s zoals Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest.
 2. Er wordt een Google my business pagina opgezet en er wordt een begin gemaakt met het maken van citaties op diverse websites.
 3. Hierna worden de web 2.0 pagina’s opgezet zoals blog.com, tumblr.com, weebly.com, wordpress.com en blogspot.com
 4. De website wordt op diverse startpagina’s aangemeld.
 5. De website krijgt een social media boost.
 6. Er worden links van uit ons eigen netwerk aan websites naar jouw website toe gebouwd.

 

Pin It on Pinterest

Share This