Wat we doen

Een zoekmachine vriendelijke website met een responsive design

Betaalbare professionele websites

Wij helpen graag klanten om hun bedrijf representatief online te tonen met wat zij zijn en wat zij doen. En wij geloven dat dit geen fortuin hoeft te kosten om dit te bereiken. Wij bieden betaalbare website oplossingen voor iedereen, met een uitstekende service.

Onze diensten

Webdesign

Een website moet meer zijn dan alleen een mooi plaatje. Het moet duidelijk jouw doel weergeven. En de website moet op alle apparaten goed zichtbaar zijn.

Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie wordt de vindbaarheid van jouw website verbeterd in de zoekmachines. Om meer bezoekers naar je website te trekken kunnen…

Email opt-in

Door jouw bezoekers de mogelijkheid te bieden om zich in te schrijven voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief of whitepaper groeit je email lijst. Je kunt de abonnees op de hoogte houden…

Social sharing

Met social sharing kunnen jouw bezoekers de pagina van de website makkelijk delen met hun social media pagina’s. Met social sharing krijg je meer bekendheid.

Linkbuilding

Met linkbuilding gaan we backlinks bouwen van andere relevante websites naar jouw website toe om meer autoriteit te krijgen in de ogen van Google.

Hosting & onderhoud

Wij bieden ook hosting en onderhoud aan. Met onderhoud zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date is. Ook maken wij back-ups en zorgen wij voor de veiligheid van jouw website.

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Pin It on Pinterest

Share This