Mooie website

Mooie website voor een betaalbare prijs

Wilt u een mooie website laten maken die goed wordt gevonden in de zoekmachines? U kunt kiezen uit één van onze website pakketten of wij maken uw website naar uw wensen. U bepaalt zelf uit hoeveel pagina’s uw website moet bestaan

Mooie website op tablet

Z

Responsive design

Met responsive webdesign past de website zich automatisch aan op de beschikbare schermruimte. Als de beschikbare ruimte te smal wordt dan verandert de indeling van naast elkaar naar onder elkaar

Z

Makkelijk beheren

Met behulp van het WordPress CMS systeem is het wijzigen van uw website een heel simpel klusje geworden. Met een paar eenvoudige knoppen kunt u onbeperkt pagina’s toevoegen en wijzigen.

Z

Hosting

Bij een professionele website hoort een domein en hostingpakket. Ook dit kunt u bij ons regelen zo heeft u geen zorgen over de techniek, wel zo voordelig en gemakkelijk.

Wil jij ook een mooie website die goed gevonden wordt?

Als je voor ons alles-in-1 pakket kiest dan wordt je nieuwe mooie website uitgerust met SEO tools en krijg je ook onze zoekmachine optimalisatie handleiding. Je kunt er ook voor kiezen om dit door ons te laten uitvoeren.

Mooie website met een responsive design

Een responsive design houdt in dat de website zo is opgebouwd dat alle content zoals afbeeldingen, teksten, video’s, etc. optimaal worden getoond op diverse schermformaten. Bijvoorbeeld op een desktop wordt de website in zijn volledige breedte getoond, maar wanneer de zelfde website op een smartphone wordt geopend past de website zich grafisch aan zodat de inhoud optimaal wordt getoond op een kleiner scherm. Als je een gebruiksvriendelijke website wilt hebben dan is een responsive design een must.

Eigen beheer

Wij werken met het WordPress CMS systeem waardoor u de mogelijkheid heeft om de website zelf te beheren. Natuurlijk is het ook mogelijk om het beheer uit handen te geven en dit aan ons over te laten.

Vraag vrijblijvend een offerte op.

 

Pin It on Pinterest

Share This