Met linkbuilding krijgt je website meer autoriteit

Linkbuilding + social signals = knallen in Google!

Linkbuilding wat is het?

Met linkbuilding worden er links van andere relevante websites naar jouw website toe gebouwd met als doel om meer autoriteit in de ogen van Google te krijgen. Linkbuilding is een stap die gemaakt moet worden als je echt goed wilt scoren in de zoekmachines zoals Google.

Open de tabs voor meer informatie

Concurrentie analyse

Wij analyseren het link profiel van je directe concurrenten. Vervolgens gaan we proberen om de relevante links ook te verkrijgen voor jouw website.

Web 2.0.

Wij maken diverse web 2.0 pagina’s/websites zoals blog.com, tumblr.com, weebly.com, wordpress.com en blogspot.com. Hier plaatsen wij artikelen over jouw product/dienst en deze linken we vervolgens naar jouw website toe.

Start pagina's

Jouw website wordt op diverse startpagina’s aangemeld zoals onder andere uwpagina.nl, expertpagina.nl en nog veel meer van soortgelijke pagina’s.

Bedrijf pagina's

Net als de startpagina’s wordt je website ook bij diverse bedrijf pagina’s aangemeld. Denk hierbij aan detelefoongids.nl en yelp.nl.

Artikelen

Er worden unieke relevante artikelen voor je geschreven en deze worden op diverse websites geplaatst. Dit worden de beste links voor je website en je zult dan ook een goede stijging zien in de rankings.

Social signals

Social signals zijn sociale signalen en deze krijg je als je website gedeeld wordt op bijvoorbeeld Facebook, Google+, Twitter en Pinterest om maar een aantal te noemen. Google pikt deze signalen op en hoe meer je hiervan hebt des te meer ziet Google je als een autoriteit en zul je dus beter gaan scoren in de zoekresultaten.

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Pin It on Pinterest

Share This