Goedkope website laten maken

Een unieke goedkope website laten maken met het alles-in-1 website pakket

Een goedkope website laten maken

Het is belangrijk dat de bezoekers van uw website een zo goed mogelijke eerste indruk krijgen van uw onderneming. Internet is vaak de eerste plek waar men zoekt als men iets wil weten over een bedrijf. Dit betekent dat uw website het eerste contact is met een (potentiële) klant. Om de klant te laten zien wie u bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft, en daarnaast duidelijk en goed in gebruik is. Wij kunnen u hierbij helpen.

Met het alles-in-1 website pakket krijgt u een WordPress website met vele functies zoals onder ander een responsive design, slider, fotogalerij, social sharing iconen, email opt-in en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij ook voor de hosting en domeinregistratie verzorgen.

Goedkope website laten maken met het alles-in-1 website pakket
Z

Responsive design

Een website laten maken met een responsive design dan past de website zich automatisch aan op de beschikbare schermruimte. Als de beschikbare ruimte te smal wordt dan verandert de indeling van naast elkaar naar onder elkaar.

Z

Eigen email & webmail

E-mail versturen met je eigen professionele e-mailadres? Met onze gebruiksvriendelijke webmail heeft u altijd toegang tot uw mail. Waar en wanneer u maar wilt.

Z

Support

Komt u ergens niet uit of wilt u meer informatie? Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Dit kan een vraag zijn over het gebruik van ons systeem of iets heel anders.

Z

Makkelijk beheren & uitbreiden

Met behulp van ons beheer systeem is het wijzigen van uw website een heel simpel klusje geworden. Met een paar eenvoudige knoppen kunt u onbeperkt pagina’s toevoegen en wijzigen.

Z

Hosting + domeinnaam

Bij een professionele website hoort een domein en hostingpakket. Ook dit kunt u bij ons regelen zo heeft u geen zorgen over de techniek, wel zo voordelig en gemakkelijk.

Z

Uitbreidingen

Er zijn volop uitbreidings mogelijkheden. Zo kunt u de website uitbreiden met een slideshow, fotoalbum, blog, statistieken en nog veel meer.

Een website laten maken die goed gevonden wordt.

Een goedkope website laten maken die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines wordt beter gevonden in de zoekmachines zoals Google. Zoekmachine optimalisatie is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Met onze online handleiding video’s is dit een gemakkelijk klusje.

Wordpress beheersysteem

WordPress beheersysteem

Wij bouwen websites met het Wordpres CMS systeem. Hierin heeft u de mogelijkheid om zelf de teksten en afbeeldingen van de website aan te passen mocht u dit willen. Met de handige pagebuilder is dit een fluitje van een cent. U kunt gebruik maken van onze online video’s waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe u zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen.

Responsive website

Een responsive goedkope website laten maken zorgt ervoor dat de website op alle apparaten zoals tablet en mobiele telefoon goed weergegeven wordt. Dit is erg belangrijk omdat er steeds meer mensen het internet via deze apparaten bezoekt. Ook zorgt dit ervoor dat u beter rankt in de zoekmachines omdat deze website gebruiksvriendelijker zijn.

Responsive website laten maken zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid

Recente berichten

Wat is een call to action?

Je vraagt je misschien af wat is een call to action? Misschien dat je er nog nooit van gehoord hebt maar je zult ze ongetwijfeld gezien, en er ook op geklikt hebben. Ik heb het hier over call to action ofwel CTA's. In dit artikel leg ik je het volgende uit: Wat is een...

Wat is een plugin?

Je vraagt je misschien af wat is een plugin? Wordpress plugins zijn een stukje software dat je kunt gebruiken voor je Wordpress website om de functionaliteit van je website uit te breiden. Wordpress plugins zijn geschreven in PHP programmeer taal en kunnen naadloos...

Interne links

Interne links verwijzen van de ene webpagina naar de andere binnen in je website. Interne links geven je pagina's een SEO boost als je dit correct uitvoert. In dit artikel leg ik je uit hoe je dit het beste kunt uitvoeren. Het doel van interne links Interne links...

“Ik krijg alleen maar zeer positieve reacties van vrienden, collega’s en clienten! Mooie site, professionele uitstraling, en dat is nu precies waar ik naar op zoek was.”

Growing potential

“Wij werden door Ron Flens, CEO van Secrets & Co gevraagd om een internationale website te bouwen voor de Benelux, Monaco en de Arabische Golf staten. Zie hier het resultaat.”

Secrets & Co

“Super tevreden ben ik over de onlangs opgeleverde website. De communicatie verliep perfect en snel. Twopixels is een absolute aanrader en denkt met je mee. Bedankt jongens!”

Melly’s trimsalon

Vraag vrijblijvend een offerte op.

 

Pin It on Pinterest

Share This