Theater aan de Parade Den Bosch

Bedrijven in Den Bosch

Den Bosch is een mooie, bruisende stad. Hier wonen ruim 151.000 mensen. Veel mensen werken buiten de stad, maar er zijn ook veel mensen die elke dag met hun fiets naar het werk kunnen, omdat zij in hun eigen stad werken. Dit kan heel goed, want er zitten heel veel bedrijven in Den Bosch.

Bedrijventerreinen

In Den Bosch zitten diverse bedrijventerreinen. Neem nou webdesign in Den Bosch, hier zitten heel veel bedrijven. Vlakbij deze bedrijventerreinen ligt station Oost, dus ook voor mensen van buiten Den Bosch zijn deze bedrijventerreinen makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Stadion

Maar ook achter het station zitten diverse bedrijven. Veel mensen die hier werken komen met de trein of met de bus. Elke ochtend is het hier erg druk, omdat hier ook heel veel scholen zijn (Onderwijsboulevard).

Centrum

Het centrum mag zeker niet vergeten worden als het gaat om bedrijven in Den Bosch. Hier zitten heel veel winkels en ook veel horeca. Deze horen er dus zeker bij.

Parkeren

Veel mensen komen, zoals hierboven al geschreven, met het openbaar vervoer naar hun werk. Maar er zijn ook transferiums in Den Bosch. Hier kan je voor weinig geld je auto parkeren en dan met de bus verder naar je werk gaan. Ook is het mogelijk om hier een fiets te lenen. Door heel Den Bosch heen zijn ook parkeerplaatsen en parkeergarages. Veel bedrijven hebben met parkeergarages contracten. Medewerkers kunnen dan tegen een lager tarief een parkeerabonnement aanschaffen.

Files

Omdat er veel mensen die in deze stad wonen buiten de stad werken en andersom (mensen die buiten deze stad wonen en wel in deze stad werken) is er op werkdagen steeds veel verkeer in en om de stad. Hierdoor ontstaan er in de spits wel regelmatig files. Niet alleen op de rondweg, maar ook in de stad zelf kan het erg druk zijn. Als je hier naar toe moet in de ochtend- of avondspits, moet je dus echt op tijd vertrekken. Mensen die in deze stad wonen en werken, doen er dus slim aan om zo veel mogelijk met de bus of de fiets te gaan, dan zijn ze vaak veel sneller op hun werk dan wanneer zij hun auto nemen. En het scheelt ook nog eens parkeergeld.

Ziekenhuizen

Het Jeroen bosch ziekenhuis is een bekend ziekenhuis. Hier werken ook veel mensen. Het is een groot ziekenhuis wat een goede naamsbekendheid heeft.

Den Bosch is dus echt een grote stad met veel bedrijven en dus werkgelegenheid. Er komen elk jaar nieuwe bedrijven bij, dus het is en blijft een boeiende, groeiende stad! Fijne werkdag!

Bezoekje aan Den Bosch

Pin It on Pinterest

Share This