Theater aan de Parade Den Bosch

Bed and breakfast Den Bosch

Wil je er even een weekendje tussenuit? Dan is Den Bosch de perfecte stad. Je kunt hier uren winkelen, stappen, cultuur snuiven etc. Kortom: genoeg te beleven!

Slapen
In Den Bosch zijn hotels, maar ook zijn er heel veel Bed and Breakfast locaties te vinden. Deze zijn vaak wat persoonlijker dan een hotel. Veel mensen vinden dit fijn. Veel Bed and Breakfast liggen in het centrum van Den Bosch. Dus na een heerlijk avondje stappen hoef je niet meer heel ver te lopen. Wil je liever in een rustige omgeving slapen, dan kan dat ook. In Den Bosch hebben ze ook Bed and Breakfasts in de buitenwijken. Dus voor ieder wat wils.

Speciale Bed and Breakfast

Op veel locaties kan je alleen slapen en krijg je een overheerlijk ontbijt. Er zijn echter ook locaties die wat meer bieden, zo zijn er bijvoorbeeld waar je deel kunt nemen aan een yoga sessie of waar je kunt paardrijden. Maar er zijn er ook die een zwembad of sauna hebben en waar je heerlijk kunt relaxen.

Huisdieren
Op veel locaties zijn huisdieren welkom. Dit moet wel altijd eerst vooraf overlegd worden. Er zijn namelijk ook locaties die anti-allergenen kamers hebben en deze kunnen zij uiteraard niet verhuren aan mensen die hun huisdier mee willen nemen.

Internet
Op nagenoeg alle locaties kan je gebruik maken van het Wifi-netwerk. Vaak krijg je van de eigenaar of beheerder een code waarmee je kunt inloggen. Een website laten maken in Den Bosch doe je bij Twopixels.

Badkamer
Vaak moet de badkamer gedeeld worden met andere gasten. Wil je dit niet, dan is dat ook mogelijk, er zijn namelijk locaties die een privé badkamer aanbieden.

Vergaderruimtes
Vaak zijn het stelletjes of vriendengroepjes die gebruik maken van een Bed and Breakfast. Maar steeds vaker komt het voor dat collega’s gebruik willen maken van zo’n locatie. Zij willen eerst vergaderen en daarna ergens overnachten. Het komt dus steeds vaker voor dat er vergaderruimtes beschikbaar gesteld worden.

Den Bosch is een stad met heel veel mogelijkheden. Het is zeker de moeite waard om deze stad te bezichtigen. Omdat je aan een dag niet genoeg hebt, is een Bed and Breakfast zeker een aanrader. Deze zijn vaak goedkoper dan een hotel en ook is de persoonlijke benadering erg prettig. De stad bezoeken is hartstikke leuk, maar een fijne ervaring op de locatie waar je slaapt, maakt het een onvergetelijk weekendje weg! Dus zijn jij en jouw partner toe aan een romantisch weekendje samen of ga je op stap met je vrienden / vrienden (voor een vrijgezellenweekendje of zo maar) of moet je vergaderen, boek dan een Bed and Breakfast in Den Bosch. Keuze genoeg!! Heel veel plezier!

bed and breakfast in den bosch

Pin It on Pinterest

Share This